Отидете към основна версия

1 927 12

И Мая Бежанска се ядоса на джигитите на пътя (ВИДЕО)

  • мая бежанска-
  • актриса-
  • джигити-
  • път-
  • пътища-
  • катастрофа-
  • спектакъл

Актрисата направи гневен коментар в ефир за проблемите на пътя

Мая Бежанска не скри гнева си от смъртоносните катастрофи, взели живота на деца и младежи по българските пътища.

"Как е възможно такова нещо? Как може да се посяга на деца? Как толкова се неглижира човешкият живот в България?“, изригна в предаването "Събуди се" на NOVA миньончето. Бежанска каза, че има дъщеря на 20 години и много се безпокои, когато момичето излиза от вкъщи.

"Аз съм много натъжена. Всеки ден си поплаквам. В пълен шок съм от случващото се по улиците на страната ни“, даде воля на емоциите си актрисата. "Хората са станали лоши. Но не искам да казвам това на дъщеря ми“, каза още тя.

Мая Бежанска сподели, че тъгува за времето, когато всички в актьорската гилдия са били задружни и като едно голямо семейство. Тя обаче не се нае да прогнозира дали това ще се върне някога.

Звездата от сериала "Домашен арест“ го удари на спомени и за детските си години, когато много искала да свири на цигулка. Баща ѝ обаче не могъл да ѝ намери подходяща и се върнал у дома с акордеон. "Огромен инструмент, а аз – едно 80-сантиметрово парче месо!“, ужасява се и досега Бежанска.

По думите ѝ тя никога не обикнала истински акордеона, но неочаквано се върнала към него наскоро. "Дължа го на една прекрасна жена, Вероника, от Дебнево“, разкри тя.

Миньончето поясни, че благодарение на познаването на този инструмент ѝ се удала без проблем и главната роля в новата пиеса на Елин Рахнев "Козата, която свири на акордеон“.

„Постоянно съм в някакви щури схеми. Аз съм толкова енергичен човек, че имам чувството, че ако застана на едно място дълго време, ще се разболея. Това ме държи жива“, разказа тя. Актрисата споделя, че обича живота на колела, да пътува и да открива нови места.

Ежегодно Бежанска прави своето пътуване „Среща с деца“. От седем години насам тя посещава района на Юндола и се среща с младежи от региона. Тази година темата е „Загубено сега“.

„Ако питате хората там, къде е Мая Бежанска – на поляната съм. Хората и децата там ме очакват. Това е едно приказно място. Там бариерата пада и за тях не съм Мая – актрисата. Говорим си за житейски теми. А най-интересно ми е срещата с деца, които са били миналата година“, допълва актрисата.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини