Отидете към основна версия

2 539 5

Селин Дион продаде имението си в Лас Вегас, за да се върне в родната си Канада

  • селин дион-
  • имение-
  • лас вегас-
  • канада-
  • тежко заболяване

Селин отмени и горещо очакваното си международно турне, обявявайки, че не може да пребори рядкото заболяване

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Селин Дион продаде имението си в Лас Вегас и според източници се връща в родната си Канада, за да се възстановява от тежкото си здравословно състояние, съобщи "RadarOnline".

55-годишната певица е продала имението си за 30 млн. долара в "Града на греха" близо до "Caesar's Palace" - където през последните 20 години посрещаше феновете си на повече от 1100 концерта.

Селин отмени и горещо очакваното си международно турне, обявявайки, че не може да пребори рядкото заболяване.

"To е нелечимо и колкото и да работи с лекари и терапевти, тя просто не се подобрява", споделя източник пред изданието.

През декември Селин обяви, че е диагностицирана със заболяване, което причинява неконтролируеми мускулни спазми, които създават други медицински усложнения - и може да доведе до смърт в рамките на шест години от поставянето на диагнозата.

Докато тя успокояваше феновете си, че не се отказва, макар да отмени турнето си, неин близък коментира, че е била принудена да промени живота си.

"Селин бе толкова развълнувана, че ще тръгне на голямо световно турне през тази и следващата година", казва той. "Но все повече и повече се съмнява, че тя някога отново ще излезе на сцена."

По негови думи тя предпочита да се върне у дома в Квебек, където е семейството ѝ, на което най-много разчита, предава Дир.бг.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.

Свързани новини