Отидете към основна версия

5 810 20

Заснеха извънземни в двора на къща в Лас Вегас (ВИДЕО)

  • извънземни-
  • нло-
  • лас вегас

Редица видеа шокираха социалните мрежи

Снимка: Shutterstock

Без значение в какво вярвате или не вярвате за други форми на живот във Вселената, някои неща са твърде странни, за да ги приемете за глупост. Например, когато от небето падне ярка зеленикаво-синя светлина, последвана от съобщение за осем до десетметрови същества със светещи очи в нечий заден двор.

Чакайте какво?

Рано сутринта на 1 май видеокамерата на полицай от Лас Вегас заснема ярка светлина в небето, която прилича на нещо, падащо на Земята. Това е достатъчно достойно за внимание, но малко след това полицаите получили обаждане от жители, че са видели "голямо същество" в задния си двор.

Офицерът казва, че обикновено не биха приели подобно нещо на сериозно. Но като се има предвид, че току-що са видели нещо подозрително, те приели обаждането и разговаряли с други хора около дома, за да разпитат дали са видели нещо необичайно.

През 2020 г. Министерството на отбраната на Съединените американски щати създаде Работна група за неидентифицирани въздушни явления, която да разследва "неидентифицирани въздушни явления", които мнозина смятат за просто преименуване на "неидентифициран летящ обект" (НЛО), тъй като този термин се е превърнал в твърде голям синоним на теоретиците на конспирацията.

По-рано тази година тази работна група беше разпусната, а като неин наследник беше създадена Службата за разрешаване на аномалии в целия домейн, за да може да се реагира по-добре на нарастващите съобщения за НЛО.

Правителството на САЩ твърди, че в тези доклади няма доказателства за извънземен живот, предава vesti.bg. Но признава: "Някои от тези неописани устройства изглежда са показали необичайни летателни характеристики или експлоатационни възможности и изискват допълнителен анализ".

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.

Свързани новини