Отидете към основна версия

3 707 9

Биби Рекса се раздели с гаджето си, не харесвал лицето ѝ след напълняването (ВИДЕО)

  • биби рекса-
  • певица-
  • раздяла-
  • тегло-
  • тяло-
  • гадже

Певицата призна, че току-що е преживяла раздяла на едно от последните си участия

Снимка: БГНЕС/ EPA

Певицата Биби Рекса е споделила на феновете си в Лондон "емоционално" признание за връзката си с Киан Сафари. Преди да изпълни "Atmosphere", певицата помолила зрителите да ѝ "помогнат", според E! News.

"Току-що преживях раздяла, така че може би ще стана малко емоционална", обясни 33-годишната изпълнителка с номинация за "Грами", преди да запее: "Не мога да се виня, че се изгубих в обещанието за теб / И не мога да те виня, че си тръгна".

По-късно по време на концерта Биби Рекса се разплака заради надпис на фен, който ѝ казваше, че е "достатъчна".

Тя също така подробно описа плановете си да "потърси ново гадже" в нощния клуб Heaven, съобщи изданието в понеделник, цитира vesti.bg. "Не знам защо ще си търся ново гадже в гей клуб, но знаете ли - флуид?" - каза певицата.

Изпълнителката започна да се среща със Сайфари през 2020 г.

През годините Биби Рекса е говорила откровено за теглото си, като по време на интервю за "Шоуто на Дженифър Хъдсън" през май разкри, че "толкова бързо е качила 30 килограма, може би малко повече" заради синдрома на поликистозните яйчници (PCOS).

"Бях много по-слаба и качих малко килограми - негативните коментари идват с територията", каза тя тогава.

"Не се ядосвам за това, защото е вярно, но когато виждаш такива неща, те объркват. Не знаеш през какво минава някой, какво преживява в живота си, така че е доста трудно - продължи Рекса. "Но имам чувството, че сме в 2023 г. ... не трябва да говорим за теглото на хората".

Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Свързани новини