Отидете към основна версия

3 744 13

Васил Найденов е по-скъп от Лили Иванова

  • васил найденов-
  • богдана карадочева-
  • лили иванова-
  • скъп-
  • скъпи билети-
  • билети-
  • участие-
  • концерти-
  • естрада

Васко Кеца стана рекордьор по скъпи билети у нас

Снимка: БГНЕС

Васко Найденов стана най-скъпата българска звезда у нас. Гласовитият изпълнител на "Болката отляво" продаде билети за по 550 лева на един от последните си концерти в Слънчев бряг. За този на 16 август в центъра на столицата пък отдавна всичко е разпродадено. С това естрадният ни певец излезе с едни гърди пред Лили Иванова и нейните ВИП билети, които продаде на бутиковия си концерт в Народния театър, по 500 лева, припомня България Днес.

Любимецът на публиката не се спира цяло лято, но от време на време и плажува в Гърция, където импресариото му Ивайло Манолов има къща.

"Тази година станаха 38 години, откакто работя с Васко. Какво ли не сме изживявали с него, но продължаваме напред. Аз съм много интуитивен, зодия Рак, и усещам по гласа дори по телефона лицемерните хора. Така взимам най-правилните решения за него и екипа ни", казва симпатичният импресарио на звездата - Ивайло Манолов.

Една от най-интересните характеристики на Васил Найденов е, че когато се привърже към нещо, той му остава верен дълго време. Така се случило и с възглавниците, без които той никъде не пътува.

"От 20 години спя само на собствени възглавници, тъй като за мен почивката и сънят ми са много важни, за да мога да съм 100% полезен на следващия ден. Преди всяко пътуване се уверявам, че те са в задължителния ми багаж. Къде ли не съм ходил с тях - дори в САЩ. Преди време една фирма ми направи подарък няколко възглавници, след като прочели, че ми е трудно да спя в хотелите заради проблеми с тях", споделя звездата.

След като преди известно време Кеца и Ивайло катастрофирали, изпълнителят от пандемията насам разполага и с личен шофьор, на който единствено разчита да го вози по участия в страната. Така се случило и на концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, на който Васко ще бъде основната звезда в Пловдив.

Човекът, който винаги защитава мнението си политически, е категоричен, че е имал възможност да се махне от страната, но не го избрал именно заради голямата си приятелка Богдана.

"Преди години двамата с нея бяхме в Канада и ако искахме, можехме да останем там. Ние обаче се върнахме тук и не съжалявам за това", казва още Кеца.

Васил Найденов, който само след месец ще навърши 73 години, никога не е губил надежда, че политическата обстановка в един момент ще се подобри, но сега е... противоречива и тъжна.

"Дали съм губил надежда... не бих казал. Ние, артистите и музикантите, сме от друго тесто. Оптимисти сме си. Но за инфлацията нямам думи направо. Това, което става сега, е цинизъм. Нечовешко отношение. Изкуствено се създават високите цени и народът страда. Хората не могат да си платят лекарствата, какво да говорим за друго. И знаете ли, много се радвам, когато видя по-възрастни хора на моите концерти. Това означава, че вероятно са спестили, за да ме гледат на живо, как да не ме радва това", с усмивка заявява Найденов.

И тази година, както миналата той ще си открадне няколко почивни дни, вероятно около рождения ден на 3 септември, и ще се види със старата си любов Ани Върбанова. "Приятели сме с нея и се виждаме на морето. Тя е съседка на Ивайло в Гърция. С Ани се запознах в Естрадния отдел на Консерваторията. Бях специалност "Пиано", а тя - "Пеене". И днес двамата имаме много хубави спомени от миналото време", казва Васко.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.

Свързани новини