Отидете към основна версия

22 172 29

„Фермата“ 9: Нов сезон, нови правила, нова водеща (СНИМКА)

  • фермата 9-
  • нов сезон-
  • нови правила-
  • нова водеща

Екипът на „Фермата“ обяви, че в девети сезон Иван и Андрей ще имат помощник, при това жена

Всеки септември се дава старт на любими риалити предавания и сериали. Телевизиите влизат в ожесточени битки за рейтинг, стремейки се да покажат нещо ново, изненадващо и неочаквано. Екипът на „Фермата“ успя да разбуни духовете, обявявайки, че в девети сезон Иван и Андрей ще имат помощник, при това жена. Част от предположенията на феновете са за Емануела Толева - половинката на Андрей, пише iwoman.bg.

Снимките на предаването вече текат в близост до Перник, където в следващите месеци в стопанството и на Арената за битки ще прелива от емоции. Ето какво е съобщението на официалната Instagram страница на предаването:

Фермата“ идва с обновени правила, нови битки и съвсем нова визия, като същевременно ще запази духа си, които я превърнаха в най-българското риалити.

Коя е новата водеща, която ще се присъедини към Иван и Андрей, какви тайни крие стопанството и какви са новите правила, чрез които ще се излъчи победителят, който ще грабне наградата от 100 хил. лв., зрителите ще разберат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20:00 и от вторник до четвъртък от 21:00 по bTV.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.

Свързани новини