Отидете към основна версия

3 121 5

Кариерата и личният живот на Шакира разцъфват след раздялата с Пике

  • шакира-
  • певица-
  • раздяла-
  • развод-
  • успех-
  • личен живот

Певицата вече открито говори за развода и събитията след него

Снимка: БГНЕС/ EPA

Шакира говори открито пред Billboard след раздялата с бившия си съпруг Жерар Пике, който ѝ изневери с 24-годишна испанка. Певицата сподели личните си емоции, през които минава след раздялата с футболиста. „Все още съм в период на размисъл“, казва тя замислено. „Все още изгонвам някои демони. Последните, които са ми останали“, добавя тя с искрен смях.

Една от най-разпознаваемите и прочути звезди на планетата - Шакира е и пословично педантична, перфекционистка, известна с това, че не оставя нищо на случайността, пише Tialoto.bg.

Но през последните 14 месеца 46-годишната изпълнителка захвърли на вятъра условностите, очакванията и личната си марка на знаменитост, която се дължи на очарованието, след скандалната си раздяла с испанската футболна звезда Жерар Пике, неин партньор от повече от десетилетие и баща на двете ѝ деца – Милан, на 10 години, и Саша, на 8 години.

„Чувствам се като котка с повече от девет живота; винаги, когато си мисля, че не мога да стана по-добра, изведнъж получавам втори дъх“, казва тя. „Преминала съм през няколко етапа: отричане, гняв, болка, разочарование, отново гняв, отново болка. Сега съм в етап на оцеляване. Като например просто да си вдигна главата над водата. И това е етап на размисъл. И етап на това, че работя много усилено и когато имам време с децата си, наистина го прекарвам с тях“.

Шакира разговаря свободно за децата, живота и загубата, смее се често и спира, за да приеме обаждане от Саша, който е в първата си седмица на училище след лятната ваканция и е в дома на приятел, разказва още изданието.

„Любов моя, не забравяй да си вдигнеш чинията, да си измиеш ръцете и да благодариш, след като се нахраниш“, напомня му Шакира. Тя звучи като обикновена майка – подчертавайки земния характер, който спечели на често босоногата изпълнителка толкова много почитатели.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.

Свързани новини