Отидете към основна версия

5 056 6

Ергенът 3 е певец от малък (СНИМКА)

  • александър младенов-
  • ергенът-
  • ерген-
  • бизнесмен-
  • певец-
  • музика

Алек Младенов от дете е запален по музиката

Изплува стара снимка на новия ерген Александър Младенов. Този път той е хванат в действие на концерт на френската гимназия, където пее прочувствена балада. Под съпровода на китарата на негов съученик третият ерген припява с огромна емоция, се вижда от кадъра.

Явно от ранна възраст светлината на прожекторите облива Алек, както предстои да му се случи и сега.



Снимката разкрива и още нещо освен музикалните наклонности на Ерген номер три. На нея ясно се вижда, че цветът на косата на Алекс е бил много по-тъмен, отколкото е сега. Дали кичурите му са се променили под влиянието на времето и растежа или пък той самият е променил цвета си не е ясно. Факт е обаче, че Алек е суетен мъж, който обръща внимание не само на костюмите си, но и на малките детайли на своята външност.

Преди седмица „България Днес“ откри друга снимка на новия ерген заедно с хора на гимназията, в който хубавецът е пял. Ръководителката на състава г-жа Ламбрини Джамджиева, която е и учител по музика, отказа коментар по темата пред вестника.

Всеки сценичен талант е забелязан от нейните очи и уши и Алек не е подминат. Г-жа Джамджиева е горда с това, че неин ученик става известна личност. Преподавателката дори гледа изкъсо какво се случва в онлайн фенгрупите на новия ерген. Минали са почти 10 години от завършването на Алек, но явно учителката ясно си спомня неговото присъствие. Александър не е бил само талантлив певец, но и китарист. Бил е част от група, с която все още държи контакт, казват негови бивши съученици.

Известно е, че в междучасията и коридорите на столичната френска гимназия третият ерген се е закачал с момичетата, докато неизвестна засега съученичка укротява страстите му и двамата стават гаджета. Тайната за много хора днес връзка продължава цели 9 години. Сега Алек обаче отново е сам и търси любовта сред участничките в шоуто.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.

Свързани новини