Отидете към основна версия

7 349 7

Рецепта на деня: Свински пържоли с гъби и лук

  • свинско месо-
  • пържоли-
  • гъби-
  • лук-
  • сметана-
  • какво да сготвя

Ястие, подходящо за коледната трапеза

Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

4 свински пържоли; сол и черен пипер на вкус; щипка чесън на прах или на гранули; 1 глава лук, нарязана; 400 г пресни гъби, нарязани на филийки; кубче гъбен бульон; 200 мл течна готварска сметана.

Начин на приготвяне:

Овкусете свинското със солта, черния пипер, чесъна. В голям тиган запържете пържолите на средна температура.

Добавете лука и гъбите. Запържете за около минута-две, пише az-jenata.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 42 гласа.

Свързани новини