Отидете към основна версия

7 969 44

Изоставиха Алекс Богданска сама на летището

  • александра богданска-
  • алекс богданска-
  • летище-
  • грешка-
  • нервен срив

Заради малка грешка Алекс трябвало да чака сама с часове следващ полет към родината

Изпадането в непредвидени екстремни ситуации не се харесва особено на Алекс Богданска, особено пък, когато е далеч от родината си и буквално не знае какво може да очаква и да ѝ се случи.

Красавицата, която често пътува по света заради работните си ангажименти като модел, явно не е изживявала до момента нещо подобно като това да се окаже напълно зарязана съвсем сама на чуждо и непознато летище. Случката била толкова инфарктна, че Алекс направо изпаднала в нервен срив, пише Шоу Блиц.

Пътуването на Богданска било до Загреб и било планувано за целия екип на "Армани". Всички трябвало да хванат самолет до Мюнхен, а от там да се прекачат в самолет до София. Първият им самолет закъснял с 1 час, което автоматично направило прекачването на другия самолет почти невъзможно. Нова възможност се появила все пак.

Богданска се оказала единствената от групата без ръчен багаж, затова и предложила да изтича до гейта, за да помоли да изчакат останалата част от групата. След като го направила обаче, видяла, че той е празен и ужасена осъзнала, че групата ѝ е изпуснала самолета. Секунди по-късно осъзнава и това, че всъщност е объркала 14 и 40 гейт.

Този един момент на невнимание коствало 4-часово висене съвсем сама на летището в Мюнхен. Останалите успели да се качат в правилния самолет, а родният модел признава, че е била на косъм от това да избухне в нервен плач на международното летище.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 30 гласа.

Свързани новини