Отидете към основна версия

7 530 15

Най-ужасните идеи за подарък на жена

  • подаръци-
  • съвети-
  • лоши подаръци-
  • коледа-
  • жени

Мъже, внимавайте, Коледа идва

Подаръците имат значение, колкото и да ни се иска да не е така. Приказката, че е важен жестът всъщност не е толкова вярна. Жените обичат хубави подаръци, подаръци, които да ги накарат да се чувстват красиви, желани, интересни... подаръци, които да са специално за тях.

Проучване направено от американско женско списание в социалната мрежа Facebook дава отговор на въпроса: „Кои са най-лошите подаръци, който един мъж може да направи на половинката си“. Резултатите са доста смешни, трагични и донякъде будят съжаление.

Ето 8 наистина лоши идеи, които препоръчваме на вас мъже, да избягвате, когато търсите дар за вашата любима жена:

1 . Хигиенни продукти

Самобръсначка и дезодорант са на челно място в класацията. Това са продукти, които една дама ще приеме изключително зле. Сякаш се опитвате „да й кажете нещо“ за нейната хигиена. В тази категория разбира се влизат гел душовете, шампоаните, сапуните и дори кърпите за баня.

2. Подарък, който намеква за сваляне на тегло

На челно място сред ужасните подаръци се нареждат всякакви атрибути, намекващи за сваляне на теглото. Това включва кантари, книги с диети и фитнес уреди. Внимавайте, една жена винаги е много чувствителна на тема килограми.

3. Домакински уреди и електроуреди

Друг омразен подарък за всяка жена са домакинските уреди. Ако искате да запазите отношенията си топли, не подарявайте тиган на жена си. Ютия, миксер или прахосмукачка също е за предпочитане да избягвате. С такива подаръци сякаш намеквате на вашата половинка, че ТРЯБВА да бъде домакиня.

4. Ароматни свещи

Макар да изглеждат хубав подарък, повечето жени, участвали в анкетата заявяват, че те са нещо доста изтъркано и дори неуместно.

5. Видео игри

Жените не обичат такива неща (макар че има и изключения). Когато правите подарък е добре той да е за вашата половинка, а не за вас. Помислете над това.

6. Ваша снимка

Нищо не казва по-ясно "аз съм нарцис" от това да подарите собствената си физиономия в рамка, на чаша или в календар.

7. Подаръци, които намекват за брак (преди да е бил обсъждан)

Внимавайте много, когато подарявате неща, които могат да бъдат приети като намек за брак. Не само мъжете се страхуват от идеята за обвързване.

8. Фалшиви бижута

Да подарите диамантена огърлица, която не е от диаманти е ужасна идея! Ако искате да подарите бижу, по-добре изберете нещо малко, но истинско, отколкото голямо и фалшиво.

9. Пари в брой

Може да си мислите, че е практично, но подобен подарък показва, че изобщо не мислите за нея.

10. Дрехи

Дрехите не са най-добрият избор по няколко причини. Основната е рискът да не уцелите размера. Ако й вземете нещо по-голямо, със сигурност ще я обидите, ако вземете нещо малко, няма да се чувства добре в него и дори би могла да го приеме като намек, че е дебела.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини