Отидете към основна версия

2 914 23

Ровили из багажа на Сузанита на турската граница

  • сузанита-
  • екшън-
  • турция-
  • пътуване-
  • граница

Певицата и приятелите ѝ преживяли страшен екшън по пътя до южната ни съседка

Сузанита изживяла бурен екшън по време на скорошно пътуване с приятели до Турция. Още на границата с южната ни съседка скандалната певица била подложена на щателна проверка на багажа, а като за капак не успяла да намери и винетка за автомобила.

„Тарашиха ни багажа, смъкнаха безусловно всяка една чанта... Ровиха, търсиха, само че не откриха нищо“, оплака се блондинката, която прекарала няколко часа на граничния пункт. Това много забавило изпълнителката и компанията ѝ и се оказало, че са тръгнали на път, но без винетка, заради която дъщерята на Орхан Мурад преживява още много премеждия, предава varna24.bg.

„Слизаме на една гумаджийница да попитаме от кое място може да си купим винетка и гумата на един тир гръмва“, разказва още Сузанита. Най-накрая тя и приятелите ѝ все пак успели да се сдобият със заветната винетка, но ги връхлитат ураган, дъжд и виелици, споделя певицата. След всички преживени трудности Сузанита и компанията ѝ най-накрая успяват да се настанят в резервирания хотел повече от 7 часа по-късно от предвиденото.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.

Свързани новини