Отидете към основна версия

9 152 16

Виолета от "Игри на волята" разкри колко е богата

  • виолета стайкова-
  • игри на волята-
  • бизнес-
  • милионерка

Майката на Денислава призна, че й е отнело десетилетие, за да започне собствен бизнес

Бизнесдамата Виолета Стайкова, която се превърна в един от най-емблематичните участници в този сезон на "Игри на волята", отпадна на крачка от големия финал на играта, а малко след това направи и любопитни признания за живота си, както и за играта.

Ако си мислите, че гледайки отстрани кой какво е приказвал зад гърба ѝ, а и пред очите, Виолета се е ядосвала, ще се излъжете. Даже напротив - тя се е забавлявала много от всичко, което е летяло по неин адрес.

Майката на Денислава призна, че ѝ е отнело десетилетие, за да започне собствен бизнес. И днес тя е милионерка.

Бизнесдамата е категорична, че е играла заради дъщеря си и дори лекарите да я бяха посъветвали да се откаже заради тежките си контузии, за нея това щеше да е неприемливо решение.

В подкаста "След Игрите" Виолета открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто - Мартин Николов - Елвиса, като го определи като неподходящ за игра в коалиция заради избухливостта и тенденцията му да предава близките си хора. Въпреки това тя сподели и какви са силните качества на Мартин.

Виолета не пропусна да каже и кой е най-силният и най-слабият ѝ ход в "Игрите", не пропусна и най-забавните моменти с Рълев и Радо при Гладиаторите, пише още novini.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 35 гласа.

Свързани новини