Отидете към основна версия

3 013 2

Опра Уинфри разкри как е свалила толкова бързо 18 килограма (СНИМКИ)

  • опра уинфри-
  • отслабване-
  • килограми-
  • водеща

Водещата отрече слуховете, че е прибегнала до инжекциите за диабетици "Оземпик"

Снимка: БГНЕС/ EPA

Опра Уинфри разказа как е отслабнала с 18 килограма по естествен начин в разговор с "Entertainment Tonight". 69-годишната телевизионна водеща опроверга слуховете, че е отслабнала благодарение на Ozempic - силни инжекции за лечение на диабет, които през последните месеци известните използват, за да свалят бързо излишни мазнини.

"Не само едно нещо ми помогна да отслабна, а комплекс от мерки. Трябваше да променя много неща в начина си на живот. И възнамерявам да продължа да го правя. Днес, например, бях на бягащата пътека", разказа тя пред журналист на изданието на неотдавнашната премиера на филма "Пурпурен цвят".

"Не познавам друга публична личност, чиито проблеми с теглото да са били обсъждани толкова много, колкото моите. Това е една от причините да се срамувам толкова много от тях и дори когато за първи път чух за лекарствата за отслабване, си казах: "Трябва да го направя самичка, защото ако взема лекарството, това ще е твърде лесен изход, но опасен избор", цитира думите ѝ Daily Mail.

Опра беше категорична, че "нашият свят винаги се е срамувал от хората с наднормено тегло" и че хората със затлъстяване "винаги са били третирани по различен и грозен начин".

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.

Свързани новини