Отидете към основна версия

3 665 22

Зуека призна, че е претърпял тежка загуба тази година (ВИДЕО)

  • васил василев-
  • зуека-
  • испания-
  • водещ-
  • загуба-
  • родители-
  • майка-
  • равносметка

Въпреки личните несгоди Зуека казва, че в професионален план годината му е била богата

Обичаният от мнозина комедиен актьор и водещ Васил Василев-Зуека заживя в Испания и от тогава до днес животът му се е променил осезаемо. Дали е само за хубаво, може да каже само той, но сега, в края на годината, когато обикновено се правят равносметки, Зуека направи и тежко лично признание.

"Изпращам годината със смесени чувства, защото майка си отиде. Отиде при баща ми, най-накрая се събраха", това сподели актьорът в интервю за bTV. Но след това добави, че пък в професионален план годината е била благодатна за него.

"Имах богата година, защото направих няколко изложби. Имах и нови приятелства, запознанства, вследствие на новите картини. Започнах да навлизам и още по-надълбоко като стил в рисуването".

Зуека отново коментира и вечната тема за свободата.

"В днешно време много ни липсва свободата - на хората, не само на българите. Зависими сме от толкова много неща, най-много от системата, с която оперираме - с парите. Зависими сме и от собствените си стремежи, от семейството, от приятелите си. Пълна свобода няма.

Ако рисувам картина, свързана с България, по всяка вероятно тя би имала два плана - единият ще са хората, които се стремят към духовност - те ще летят, а другият - тези, които са на земята. Те ще имат различни видове изражения - може би ще има риби, ще има кучета, които лаят, камили, а може би и един голям кит с крака.

България много е дръпнала напред, тъпо е да се говори, че не е така. За 34 години толкова много неща са се променили в България, че просто ние не си даваме сметка. Външният вид е на добро. Естествено, има паразити, но това е следствие на фалшивия преход, нищо повече. Ако преходът беше реален, щеше да има една България, която наистина щеше да е много красива".

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 21 гласа.

Свързани новини