Отидете към основна версия

2 963 83

Защо българите гледат толкова много турски сериали?

  • турски сериали-
  • ефир-
  • телевизия-
  • къванч татлъту-
  • серенай саръкая

Какво направи турските сериали толкова гледани в България?

Каквото и да се говори за тях, турските сериали навлязоха в българския телевизионен ефир и се превърнаха в мощен магнит за хиляди зрители. Хората ги харесват заради драматичните сюжети и майсторската игра на актьорите. Чуват се позабравените думи в българския ефир „како“ и „батко“, семейните ценности, макар и гарнирани със солидни интриги, са на първо място.

Красивите гледки и чара на актьорите са допълнение към магията на поредиците. Разбира се, зрителите винаги имат и своите любими двойки – екранни и в живота, които също представляват интерес за зрителя. Някои от тях вдигнаха и сватби за чудо и приказ, макар и не със свои екранни партньори, пише „Галерия“. Любимецът на милиони жени по света Къванч Татлъту и красивата и талантлива Серенай Саръкая бяха обявени в Турция за най-добрата екранната двойка от телевизионните сериали на годината. На тазгодишната церемония „Златна пеперуда“ двамата бяха отличени за участието си в криминалната драма „Семейство“, който се излъчва в България в момента.

В сериала между техните герои има много горещи любовни сцени. Страстта между Аслан и Девин блика от екраните, но това за тях е просто работа. Макар, че се опитаха да им вменят интимни отношения, двамата заявиха, че са професионалисти и знаят как да разделят личния живот от служебните ангажименти. Наложи се Къванч подробно да опровергава публично всичките писания за любовна афера с колежката си. Той заяви, че не обръща внимание на слуховете за предполагаемата ревност на съпругата му Баша Дизер към екранната му партньорка.

„Серенай е моя добра приятелка и актриса, с която от дълго време исках да снимам в общ проект. Уважавам я като колежка, но не сме любовници. Отношенията ни са само професионални“, категоричен е синеокият красавец.

Самата Серенай Саръкая е смятана за крадла на мъже в родината си. Скандалният ѝ имидж е свързан с многото ѝ афери с обвързани нейни колеги, сред които са Бурак Дениз, Джем Йълмаз и други. Актрисата има и романи с ергени като Керем Бюрсин, но те приключват бързо.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.

Свързани новини