Отидете към основна версия

2 601 31

Доктор Куин призна: На 72 правя най-добрия си секс

  • джон замбети-
  • джейн сиймур

Не е необходимо сексуалният ви живот да приключи на 60, казва Джейн Сиймур

72-годишната актриса Джейн Сиймур се наслаждава на най-добрия си секс. Това признава самата тя пред Cosmopolitan, цитирана от Telegraph.

Очевидно никой от бившите ѝ четирима съпрузи не може да се мери с новия ѝ приятел - 73-годишният Джон Замбети, американски автор на песни и музикант, баща на две пораснали деца и явно невероятен мъж по всички признаци.

Двамата разкриха връзката си в Instagram през октомври, за което ФАКТИ ви информира.

Бившето момиче на Бонд от Live and Let Die и майка на четири деца, заявява:

“Сексът в момента е по-прекрасен и страстен от всичко, което помня, защото е изграден на доверие, любов и опит. Колкото повече остарявам, толкова повече сексът се основава на емоционална интимност, на споделяне на възходите и паденията на живота с някого – нашите чувства, нашите радости, нашата тъга, нашите взаимни страсти и желания.”

И добавя: "Прекалено съм заета, за да жонглирам с изискванията на средната възраст. В един идеален свят, разбира се, бихме могли да запишем имената си в общината. Грънчарство, разходки, боулинг - всичко това допринася за чувството за общност и съживява духа на споделените усилия.

“Не е необходимо вашият сексуален живот да свършва на 60, казва Сиймур. “В края на деня всеки търси нещо, което вкарва кръв в определена област", завършва екранната д-р Куин.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.

Свързани новини