Отидете към основна версия

6 650 17

22-годишен еротичен модел разкри как Леонардо ди Каприо се отнася с жените в леглото (СНИМКИ)

  • леонардо ди каприо-
  • модел-
  • еротичен модел-
  • плейбой-
  • секс

Моделът на "Плейбой" разказва, че само е целунала Лео, но не искала да си ляга с него, защото бил "твърде стар и странен"

Снимка: БГНЕС/ EPA

Модел на "Плейбой" хвърли сянка върху Леонардо ди Каприо, след като се целува с него по време на купон в Лос Анджелис.

22-годишната Хике Конингс твърди, че се е целунала с 49-годишната холивудска звезда в ексклузивен нощен клуб, но го е сметнала за "твърде странен и твърде стар". Позирайки за корицата на холандското издание на Playboy, тя си спомня за нощта, в която се е запознала с актьора, носител на "Оскар".

Хике каза: "Беше в един таен клуб в Ел Ей, такъв, в който се влиза само с покана. Видях го да седи там с черната си качулка и черната си шапка и установихме визуален контакт." Тя обясни как мениджърът на Лео я завел на масата на звездата с думите: 'Лео иска да говори с теб.'

Моделът се възползва от случая, за да повдигне въпроса за известната репутация на Лео, че се среща само с модели, които са на възраст под 25 години, за което звездата от "Титаник" се признава за "виновен".

Във въпросната вечер двойката само се целувала, като Хике оцени целувката като "средна работа", казвайки: "Беше добре, но определено не беше най-добрата, която съм имала."

След това тя била поканена да се прибере вкъщи със звездата, но му отказала.

Източници по онова време твърдят, че той е "луд" по Витория, която също като него се вълнува дълбоко от екологични каузи. Те все още не са потвърдили връзката си. Интервюиращи твърдят, че Лео вече се среща единствено с нея, тъй като тя притежава "всички качества, които той търси в партньорката си."

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 12 гласа.

Свързани новини