Отидете към основна версия

2 797 17

Вдовицата на Шарлопов изненада всички със СНИМКА от екзотичното си пътешествие

  • бояна шарлопова-
  • исландия

Тя си подари екскурзия навръх Великден до планината Вестрахорн в Исландия

Вдовицата на Шарлопов - Бояна, не посрещна Великден много далеч от България. Обикновено сме свикнали да я виждаме полугола от някой екзотичен остров, но този път ни изненада.

Решението на Бояна Шарлопова да отпътува толкова далеч изненада всички и още повече с последния си статус в социалните мрежи, както и снимката, която го придружава, пише show.blitz.bg.

Тя си подари екскурзия навръх Великден до планината Вестрахорн в Исландия. За екзотичното си пътешествие се похвали със снимка в социалните мрежи.

"Ако търсите спираща дъха естествена красота на Земята в най-добрия ѝ вид, то черните пясъци на бреговете на плажа Стокнес и висините на Вестрахорн са именно това", сподели Шарлопова.

Близки до вдовицата Бояна Шарлопова коментират пълната промяна, настъпила в нея след началото на връзката ѝ с новия мъж.

Той има туристическа агенция и пътува по целия свят. Нещо, на което се отдаде с още по-голяма наслада и самата Бояна. Тя винаги е обичала пътешествията, а и има пари да си ги позволи, но покрай готиното си гадже, почти не се свърта у дома.

Припомняме, че Бояна разкри, че е влюбена в началото на тази година и дори показа снимки на избраника си. Той е доста по-млад от Шарлопов, дори може да е по-млад и от самата нея. Здрав, мускулест, атлетичен, с хубави черти... не е неразбираемо защо Бояна е луднала по него.

Нейни приятели обаче се тревожат доколко въпросният питае искрени чувства и доколко е привлечен от парите ѝ. На Великден двамата бяха в Исландия, откъдето Шарлопова пусна снимки, а някои възроптаха.

"Да си отваря тя хубаво очите и да си върне мозъка в главата, защото каквато е заслепена, в един момент да не изреве. На този му е кеф - води го, кара го, плаща му... хей, живот, здравей! Но много жени като се влюбят и тотално изкуфяват", коментират в нета.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.

Свързани новини