Отидете към основна версия

2 600 13

Жена родила 10 момчета, докато се сдобие с мечтаната дъщеря

  • ялансия росарио-
  • ражда-
  • дъщеря

Историята на Росарио дава надежда, че и други хора могат да сбъднат мечтата си да се сдобият с момиче

Майка на 11 деца призна, че е забременявала отново и отново, за да се сдобие с мечтаната дъщеря, пише The Sun. Близо 15 години Ялансия Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце. Първият син на американката се родил през 2009 г. Оттогава жената дала живот на още осем момчета. Тя обаче нямала никакво намерение да спре да ражда, защото голямата ѝ мечта била да има момиченце, пише blitz.bg.

По време на последната си бременност Росарио разбрала, че чака близнаци. Голямата ѝ надежда била те да са разнояйчни, което да увеличи шансовете ѝ за дъщеря. И била на седмото небе, когато разбрала, че бебетата ще са момче и момиче. „Когато видях момиченцето си, не можех да повярвам, че казвам думите „моята дъщеря“. Бях очарована от нея, тя е просто перфектна”, казва жената.

Майката на 11 деца признава, че би искала дъщеря ѝ да си има по-малка сестра. И не крие, че е изключително щастлива, че момиченцето има толкова много по-големи братя. Жената сподели радостната новина в социалните мрежи и получи много поздравления. Голяма част от коментаторите споделят, че също са мечтали за дъщеря, а историята на Росарио им дава надежда, че и те някой ден ще се сдобият с момиче.

Други пък са изненадани от упоритостта на жената и смятат, че не е трябвало да ражда толкова много деца, само за да стане майка на момиче.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.

Свързани новини