Отидете към основна версия

1 915 8

ВИДЕО показва как Шон „Диди“ Комбс напада и удря бившата си приятелка Каси

  • шон диди комбс-
  • касандра вентура-
  • насилие-
  • удари-
  • обвинения-
  • съдебен иск

На кадрите от 2016 г., които бяха публикувани от CNN, се вижда как рапърът влачи и рита певицата

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Наскоро публикувано от CNN видео показва как Шон „Диди“” Комбс удря и рита певицата Касандра Вентура – бившата му приятелка – в коридора на хотел през 2016 г.

Въпросният видеоклип илюстрира по възможно най-нагледния начин един от побоищата, за които се твърди и е описан в делото на Вентура, което Комбс категорично отрече.

В кадрите, получени от CNN, Комбс се вижда да излиза от стая в хотел InterContinental в квартал Century City в Лос Анджелис, докато държи кърпа около кръста си. Той тича по коридора след Вентура, хваща я за тила и я хвърля на пода близо до асансьорите.

Делото на Вентура през ноември обвини Комбс в изнасилване и тежко физическо насилие, продължило повече от десетилетие. Тя разказа подробно как той я е принуждавал да прави секс с проститутки от мъжки пол и е използвал мрежата си от мощни развлекателни контакти, за да я хване в капана на връзката, която според съобщенията е започнала през 2007 г. – когато тя беше на 19, а той на 37 – и продължи до 2018 г.

И тя твърди, че Комбс е платил 50 000 долара, за да купи от хотела кадрите от сигурността, които CNN излъчи в петък.

Коумс и Вентура уредиха делото един ден след като тя го заведе. Условията на споразумението не бяха оповестени, а коментарите за споразумението се съсредоточиха предимно върху това колко бързо Комбс реагира, за да разреши случая по начин, който не позволи дори да се доближи до съдебна зала.

Оттогава Комбс е изправен пред още няколко съдебни дела, приписващи изнасилвания, сексуални нападения, други случаи на физическо насилие и “порно за отмъщение” разпространение към него.

Комбс отхвърли всички обвинения, като същевременно обеща да се „бори за своето име”.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.

Свързани новини