Отидете към основна версия

2 502 55

Как изглеждат извънземните?

  • извънземни-
  • как изглеждат-
  • футуролог

Има няколко теории за това

Снимка: Shutterstock

Има няколко теории за това как биха изглеждали извънземните. Това каза футурологът доц. д-р Мариана Тодорова в предаването "Сценарий от бъдещето" на Радио "Фокус" с водещ Ива Дойчинова.

Една от най-вероятните теории е, че извънземният живот съществува под формата на микроорганизми. "Различни са, подобни са, остатък са, вероятно може би са и някакво отклонение на теорията за панспермията", каза доц. Тодорова.

Втората концепция е за човекоподобни същества, но същевременно доста различни, олицетворяващи една хармония, съвършенство и безплътност.

Третата концепция, която според нея е най-вероятната, е, че извънземните форми на живот са несъпоставими и несравними с всичко, което хората познават до момента. "Ние живеем в 3D реалност, те биха могли да живеят в 4D, в 5D, в 12D, в една концепция, която дори не можем да опишем и схванем. Може да не са плътни същности, може да са светлина, разум, друго измерение, друго проявление", обясни Мариана Тодорова.

Съществува теорията и за изкуствен интелект, създаден от вече загинала извънземна цивилизация, който пътува в Космоса и напомня за нея, допълни футурологът.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.

Свързани новини