Отидете към основна версия

2 288 7

1 година след развода: София Вергара на романтична вечеря с новия си мъж (СНИМКИ)

  • софия вергара-
  • развод-
  • джо манганиело-
  • нов мъж-
  • романтична вечеря

През юли миналата година актрисата се раздели с Джо Манганиело

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Една година след развода си с Джо Манганиело, София Вергара се наслаждава се на живота с новия си мъж Джъстин Салиман.

51-годишната актриса и ортопедът бяха забелязани да хапват суши в Бевърли Хилс, Калифорния.

За романтичната среща Вергара носеше дълга ярко жълт рокля и удобни маратонки. Тя съчета визията с бяла чанта на Chanel и златни обеци. Салиман пък заложи на черна поло тениска, тъмносини дънки и черни обувки.

Вергара и Салиман за първи път бяха свързани през октомври 2023 г., когато бяха забелязани на вечеря в италиански ресторант в Бевърли Хилс по случай рождения ден на Ким Кардашиян. Оттогава двойката е забелязвана на множество места заедно, но все не с обявили връзката си официално.

"Всичко е толкова преекспонирано. Понякога нещата не се интерпретират по правилния начин. Животът сам по себе си е тежък. Воденето на връзка не е лесно. Проблемите са тежки. И на всичкото отгоре да гледам как това се преувеличава, не е никак приятно. Но съм свикнала. Това е цената да бъдеш известен, така че не мога да се оплаквам", казва актрисата.

След развода Манганиело също продължи напред с любовния си живот. Той излиза с актрисата Кейтлин О'Конър. През март източник сподели, че двамата не показват толкова много близост, но са много щастливи един с друг.

След развода им Манганиело също намери нова любов в лицето на актрисата Кейтлин О'Конър. През март източник каза на PEOPLE, че са „много привързани“ и "супер, супер щастливи заедно", след като връзката им стана публична през септември 2023 г.

Източник: people.com

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини