Отидете към основна версия

3 384 15

Геро се жегна от критиките и пусна жлъчно послание (СНИМКИ)

  • геро-
  • герасим георгиев - геро-
  • актьор-
  • водещ-
  • скрита самоличност-
  • критики

Актьорът се изказа остро срещу мнението на аудиторията

Водещият и актьор Герасим Георгиев-Геро явно трудно приема неуспеха на най-новото шоу, което води - "Скрита самоличност".

Геро по принцип не е много активен в социалните мрежи, затова всеки негов пост се следи с внимание. За първи път в историята на своя Инстаграм профил той се обърна към зрителите, като директно обяви:

"Мога да живея без много неща. Мнението ви е едно от тях".

Досега Геро публикуваше в Инстаграм профила си снимки от турнета и обявление за предстоящи премиери и обръщението му веднага предизвика интерес.

Хората обаче се интересуват много повече от новото му тегло, отколкото от предаването. Драстичното отслабване, за което той сам съобщи, че се дължи на бариатрична операция. Процедурата е извършена в София, противно на последната мода родните звезди да се подлагат на подобни интервенции в Турция. Зрителите са единодушни, че новата фигура на актьора заслужава поздравления.

"Спазвам някакъв режим, но генералното е, че си направих бариатрична операция в София при доцент Гроздев. Сега спазвам режим. Всичко е наред, под контрол, без рискове и се чувствам добре“, заяви преди два месеца Геро, припомня hotnews.bg.

Категорично обаче не комплиментите за драстичното стопяване са накарали Геро да се обърне към почитателите си в социалните мрежи. "Скрита самоличност" спря предсрочно в понеделник вечер на 24 юни, въпреки че в официално съобщение от Нова три дни преди това бяха обявили, че ще го гледаме цяла седмица. Новото шоу тръгна с рекорден интерес, но бързо разочарова. На фейсбук страницата на "Скрита самоличност" зрител коментира, че в оригиналния вариянт на предаването липсва прецакването "Опа", което оставя участника без никакви пари.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 15 гласа.

Свързани новини