Отидете към основна версия

2 349 17

Петя Дикова пленила Илиян Любомиров с пълнени чушки и мусака

  • петя дикова-
  • илиян любомиров-
  • готвене-
  • готварство-
  • водеща-
  • връзка-
  • брак

Илиян първи се опитал да се свърже с репортерката

Водещата и репортерка Петя Дикова се надява баба ѝ да я пази от небето, пише Минаха години.

Пипи, която е кръстена на скъпата си баба, споделя, че харесва много името си и се гордее. Баба ѝ Пенка е изтъкната тъкачка с 53 години трудов стаж и носителка на важни ордени в НРБ. Работила на три смени и никога не закъснявала, споделя гордата внучка.

Бабата на Петя глезила като принцеса внучка си, която е единствено дете на прочутия журналист Сашо Диков. С раждането ѝ направила влог в ДСК, който преди деноминацията е стигал за апартамент, а след нея – само за изтривалката. Възрастната жена го понесла много тежко. Колеги и близки я наричали Пипи, точно като прочутата героиня на Астрид Линдгрен и тя много харесва прякора си.

Преди да забременее, половинката на Илиян Любомиров се страхувала, че може да има усложнения с износването на плода. Тя не крие, че страда от болестта на Хашимото, която засяга предимно жени в репродуктивна възраст.

Илиян направил първата крачка като ѝ писал съобщение, след като се запознали в интернет. Петя обаче видяла, че е сгоден, затова го игнорирала. Впоследствие се оказало, че "годежът" е шега с колежката му. После се случило така, че озвучавала негови стихове в тв материал за него. В това видео той споделял, че обича пълнени чушки и мусака. Тогава Петя казала на монтажистката, която го познава, да му предаде, че солените ястия са ѝ сила и гладен няма да остане. Той я поканил на чай и от този момент нататък двамата станали неразделни.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.

Свързани новини