Отидете към основна версия

5 368 30

Две приятелки учителки прелъстиха трима от възпитаниците си ВИДЕО

  • сащ-
  • съд-
  • затвор-
  • съблазняване-
  • учителки

Райли Грийсън и Бруклин Шулър може да останат за четвърт век зад решетките

Две учителки, които правили секс с трима ученици в американския щат Джорджия, бяха наречени "обсебени от момчета", пише New York Post.

Райли Грийсън и Бруклин Шулър, които работели в училищата на окръг Калхун, бяха обвинени в съблазняване на ученици на 27 юни. Според разследването между октомври 2021 г. и януари 2022 г. трима тийнейджъри са пострадали от действията на учителките. Изяснено бе, че през това време Грийсън е правила секс с един ученик, а Шулър с две.

Оказа се, че арестуваните са близки приятели, държали се провокативно в училище и сексуалният контакт с момчетата „е бил въпрос на време“. „Изглежда бяха обсебени от момчетата. И всички в училище го знаеха и се шегуваха с това“, каза Одри Декър, чиято доведена дъщеря учи в същото училище.

Друг родител каза, че Шулър и Грийсън непрекъснато флиртуват с бащите на учениците, „смеят се твърде силно, приближават се твърде много и такива неща“.

Известно е също, че жените са били дългогодишни приятелки и са били шаферки на сватбите си. Освен това и двете се оженили, след като влезли в сексуални отношения с тийнейджъри.

В четвъртък, 4 юли, на Шулър и Грийсън бяха повдигнати официални обвинения за сексуално посегателство. Те могат да получат до 25 години затвор.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.

Свързани новини