Отидете към основна версия

2 492 32

Поет посвети стихотворение на Натали Трифонова (СНИМКИ)

  • натали трифонова-
  • водеща-
  • поет-
  • стихосбирка-
  • стихотворение-
  • светлин трендафилов

Светлин Трендафилов написа цяла ода за красотата на синоптичката

"Адски е гот и приятно, нали, да гледаш прогнозата по Би Ти Ви". Така започва дълго стихотворение, посветено на Натали Трифонова, дело на Светлин Трендафилов. Одата възхвалява красотата и чара на синоптичката и е част от стихосбирка, издадена под заглавието "Ти ли си тя?", пише Hotnews.bg.

Амбициозният поет всъщност е художник и сам се застрахова, като обяснява, че стихотворението е наградено на хумористичния конкурс "Първоаприлска патерица", който се провежда във Враца.

"Дали ще пече или ще вали, грее ме погледът на Натали. От екрана намига ми и дефилира и кара сърцето ми направо да спира", гласят някои от римите на Трендафилов, който няма нищо общо с друг известен по нашите географски ширини поет - Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс.

"Ти си любимият ми телевизионер, следя развитието ти и се радвам на успехите ти - вярвам, че ги заслужаваш", пише в отделно писмо, адресирано лично до Натали поетът Светлин.

Натали обаче е щастлива от одата. Тя вчера е прочела нелепата класация, според която водещата на Нова телевизия Марина Цекова ѝ е отнела палмата на първенството като най-красиво лице на екрана и затова бърза да покаже, че тя е любимката на зрителите.

Самата руса синоптичка публикува за феновете си подаръка от Трендафилов - стихосбирката и писмото, написано с много любов към нея. В него той моли красавицата да му запази един танц, ако някога се запознаят на живо, защото "навремето бях много добър", хвали се самият автор.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 29 гласа.

Свързани новини