Отидете към основна версия

3 669 25

Тафкова разгневи "простосмъртните" с шал за 620 евро СНИМКИ

  • венцислава тафкова-
  • мис българия-
  • аксесоари-
  • цени

Дънковата шапка на "Мис България 2020" струва "само" 130 от европейската валута

Мис България 2020 Венцислава Тафкова има лошия навик да вбесява обществото с възмутителните суми, които плаща за дрехи и аксесоари. След като зимата подлуди екозащитниците с палта от естествена кожа за хиляди левове, дойде сезонът на горещите цени на летните ѝ аксесоари.

Венцислава разпуска на морето от близо 2 седмици, за които успя да си навлече всенародния гняв с избора си на маркови дрехи. След като стана ясно, че само плажните ѝ чехли струват 1 400 лева, сега бе забелязано, че и останалите аксесоари, с които се фръцка не падат по-долу.



Така например, Тафкова не пропусна да се изфука с шал за глава на луксозната марка Fendi, чиято цена в официалния сайт на бранда е 620 евро.

Дънковата шапка пък, чиято марка съвсем "случайно“ се вижда с просто око на снимките ѝ, е на популярните Jacquemus. Тук цената е "само“ 130 евро – разумна сума, която всеки простосмъртен българин би отделил, за да си скрие главата от слънцето.



Впечатление ни направи и банският, чиято цена след бърза проверка в интернет установихме, че точно 219 лева. Хавлиеният костюм в действителност е доста тренди, макар средностатистическата жена да отделя не повече от 50 лева за бански.

Като ударим чертата, излиза, че Мис България отива на плаж с 3 бона върху себе си, пишат от Хотарена, цитирана от varna24.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 20 гласа.

Свързани новини