Отидете към основна версия

8 810 40

Ивка Бейбе ядоса зрителите с участието си в "Черешката на тортата"

  • ивка бейбе-
  • ива иванова-
  • черешката на тортата-
  • шоу

Инфлуенсърката не успя нито да сготви сама, нито да впечатли зрителите и гостите си

Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на още една кулинарна излагация в "Черешката на тортата". Те никак не спестиха критиките си, а волно ги изляха под формата на гневни коментари в социалните мрежи на шоуто.

Повод за невъздържаните реакции стана провокативната инфлуенсърка Ивка Бейбе, която направи серия от гафове в кухнята, които възмутиха зрителите, а и самия шеф Манчев, който доста се препоти, докато гледаше неволите ѝ в кухнята.

Брюнетката не само, че не показа кой знае какви умения и способности в кухнята, но остави накрая и майка си Кремена да приготви по-голямата част от ястията, което ѝ навлече сериозна критика. Водещата дразнеше още и с изказа си, и с твърде фриволното поведение. Темата за секса, намеците и всевъзможното включване на темата ни в клин, но в ръкав, дойде в повече на аудиторията пред екрана. "Вулгарността ѝ преминава всякакви граници...", пишат възмутени интернет потребители. Няколкото опити да звучи забавна и оригинална също не ѝ се получиха.

За капак Ивка призна, че се възползва от мъжете и на този етап не иска никой да я опитомява или да я обича, предава show.blitz.bg.

"Егаси лигавенето, то бива, бива, но поне тигана да беше го поизтъркала малко. Много лигавене и антипатично поведение", гласи един от многобройните коментари по адрес на Ивка Бейбе. А част от останалите звучат така:

"Горката жена. Има голямо самочувствие, но е безинтересна и нахална".

"Изключително досадна и малко елементарна".

"Нещо не ми е интересна с този "бърз" език".

"Спрях предаването. Другият път поканете за участие и някой от "Министерството на земеделието". Може да спечелите още аудитория".

"Манчев копае дъното с такива жени, които са рожби на демокрацията".

"Престанете да правите такива хора известни".

"В деня, в който навършвате 30 години, в прайм тайма ви, тази жена ли трябва да давате? Дъното ви е таван, Нова Телевизия. Жалко, много жалко".

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 22 гласа.

Свързани новини