Отидете към основна версия

1 519 5

Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли е в болница след катастрофа

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • син-
  • пакс джоли пит-
  • катастрофа-
  • хоспитализиран-
  • ел. велосипед

20-годишният младеж се е блъснал с електрическия си велосипед в спряла кола

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли Пакс е откаран в болница след инцидент с електрическия си велосипед.

Вчера 20-годишният младеж е карал по оживена улица в Лос Анджелис в час пик, когато според съобщенията се е блъснал в задната част на автомобил, който е бил спрял на червен светофар. Източници от правоохранителните органи съобщиха пред TMZ, че инцидентът е станал на булевард "Лос Фелис" около 17:00 ч., по време на пиковия трафик, като шофьорът е излязъл от колата, за да провери как е Пакс.


Полицията и парамедиците пристигнали, за да прегледат Пакс, за когото се твърди, че по това време не е носил каска. Свидетели твърдят, че Пакс е наранил бедрото си и е получил травма на главата, затова е бил откаран в близката болница.

Съобщава се, че медицинският персонал се е притеснявал, че той има лек кръвоизлив в мозъка, но се твърди, че състоянието му вече е стабилно и може би ще може да се прибере у дома тази вечер.

Пакс се е пробвал в актьорското майсторство, като е озвучил роля в "Кунг-фу панда 3", както и в "Злодеида".

Той е осиновен от Джоли във Виетнам през 2007 г. на тригодишна възраст, тя и бившият ѝ Брад имат още пет деца.

Инцидентът с Пакс идва в момент на напрежение между децата на Брад и Анджелина. Източник заяви пред People, че актьорът "почти не контактува" с порасналите си деца. По-рано този месец беше съобщено, че Шайло Джоли-Пит е подала молба законно да се откаже от фамилията Пит. Твърди се, че Брад е "наясно и разстроен" с нейното решение.

Източник: www.mirror.co.uk

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.

Свързани новини