Отидете към основна версия

7 528 9

Дъщерята на Брус Уилис показа как изглежда звездата в нова СНИМКА

  • брус уилис-
  • талула уилис-
  • актьор-
  • деменция-
  • диагноза-
  • дъщеря

Талула Уилис запечата среща между баща ѝ и новото ѝ гадже

Снимка: БГНЕС/ EPA

Брус Уилис изглежда добре въпреки продължаващата му битка с деменцията. Снимка на холивудската звезда бе публикувана в социалните мрежи, качена от дъщеря му Талула Уилис, която позира с новото си гадже Джъстин Ейси. 68-годишният актьор от "Умирай трудно" има три дъщери - Румър, на 35 г., Скаут, на 32 г., и Талула, на 30 г. - с бившата си съпруга Деми Мур, и две дъщери - Мейбъл, на 12 г., и Евелин, на 9 г. - с настоящата си съпругата Ема.

Семейството продължава да предоставя на филмовите фенове актуална информация за здравословното състояние на Брус след поставянето на диагнозата фронтотемпорална деменция в началото на 2023 г. Първоначално близките му обявиха, че той се бори с афазия - състояние, което засяга владеенето на езика.

Вчера Талула сподели мила семейна снимка на Брус, като написа в заглавието: "Тази снимка е слънце в дъждовен ден за мен." Феновете се стекоха в коментарите, един от тях написа: "Той е такъв късметлия, че е заобиколен от такова подкрепящо и любящо семейство. Всички вие сте вдъхновяващи." Друг добави: "Това направи деня ми толкова щастлив, че видях такава прекрасна снимка на татко ти и твоята любов! Колко е мило от твоя страна да я споделиш с нас! Брус е такова национално съкровище, а за нас, феновете, които обичаме Брус и всички вас, това носи радост! Прегръдки от Северна Корея!"

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.

Свързани новини