Отидете към основна версия

1 136 8

Владо Зомбори загатна за дългоочакван проект (СНИМКА)

  • владо зомбори-
  • актьор-
  • песен-
  • музика-
  • певец-
  • като две капки вода

Готов ли е актьорът най-накрая да започне музикалната си кариера?

Снимка: Instagram

Победителят в "Като две капки вода" Владо Зомбори загатна на последователите си в социалните мрежи, че най-накрая се готви да запише първата си песен. Това не е никак изненадващо, като се има предвид представянето му в "Като две капки вода", както и факта, че Зомбори веднъж вече направи голяма стъпка към музикална кариера като се яви на кастингите на "X factor".

Зрителите на шоуто за имитации няма как да забравят как Владо Зомбори разби на пух и прах конкуренцията. Той показа невиждан потенциал, който може да го изстреля в орбитата на едни от най-добрите изпълнители в България, а талантът му като нищо може да го изведе и на световната сцена. Явно, че няколко месеца след като грабна победата напълно заслужено актьорът като че ли е готов да запише първата си песен. Или поне така можем да предполагаме от скорошна негова публикация.

Самият актьор загатна за това в социалната мрежа. Зомбори публикува своя снимка, под която написа, че половинката му Весела Бабинова е била категорична, че фотосът е идеален за обложка на първия му хит. „Весела казва, че това e обложка за сингъла ми, но не се знае знае ли се", обяви Зомбори.

"Просто се подготвяме за концерта на JT! Ако му призлее, ше го покрия.", пише с чувство за хумор Владо, пояснявайки, че се готвят за концерт на Джъстин Тимбърлейк.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини