Отидете към основна версия

1 840 12

Брад Пит със специално бижу в чест на Инес де Рамон (СНИМКА)

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • бижу-
  • буква

Брад Пит демонстрира любовта към приятелката си

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Брад Пит вече изобщо не се свени да показва любовта си към Инес де Рамон.

60-годишният актьор и 31-годишната бижутерка бяха заснети от папараци по време на романтична вечер в Ню Йорк. Носителят на „Оскар“ даде ясно да се разбере, че отношенията им са сериозни, като си сложи диамантено колие с латинската буква I, в чест на Инес.

Брад Пит и Инес де Рамон за първи път предизвикаха слухове за връзката си в края на 2022 г., когато бяха снимани заедно на концерт на Боно заедно със Синди Крауфорд и съпруга ѝ Ранди Гербер. По това време списание People съобщи, че двойката се е срещала от няколко месеца и „Брад наистина си пада по нея“. Източник, който познава Пит, добави: "Инес е сладка, забавна и енергична. Тя има страхотен характер. Брад обича да прекарва времето си с нея".

Преди това 31-годишната дизайнерка на бижута беше омъжена за звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли, като двамата се разведоха през 2022 г. Пит има два известни брака, първият с Дженифър Анистън от 2000 до 2005 г. и втория с Анджелина Джоли от 2016 до 2019 г., като двамата споделят шест деца, припомня "Телеграф".

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.

Свързани новини