Отидете към основна версия

1 175 31

Стиска ли ви да бъдете със силна жена: 7 неща, които трябва да знаете за нея

  • силна жена-
  • връзка-
  • мъже

Тайните на връзката със силна жена

Снимкa: Shutterstock

Мъжете се опитват да избягват силните жени. Те се страхуват от тях и не бързат да изграждат отношения с „железни дами“. Проблемът е, че силната жена не се нуждае от обикновен мъж. Ако имате смелостта да сте близо до нея, тя ще ви се отвори от напълно неочаквана страна.

Една силна жена се държи по съвсем различен начин в любовта. Ако мъжът не се страхува да се потопи стремглаво в този океан от страст и емоции, го очакват много приятни изненади. Но задържането на такава жена може да е невероятно трудно. Това ще изисква специални лични качества и сериозни усилия.

Представителите на силния пол обикновено странят от амбициозни, целенасочени жени. Те се плашат от вътрешната сила, която не може да се прикрие под красивите тоалети и бижута.

Тайните на връзката със силна жена

До такава жена мъжът се страхува да не изглежда по-малко успешен.

Силната жена не планира да се промени или да се адаптира към партньора си. В резултат на това за такава дама е трудно да изгради отношения. Летвата ѝ е толкова висока, че малцина могат да я покрият. Силната жена се нуждае от уверен в себе си мъж, умен, гъвкав, дипломатичен. И ако планирате да спечелите и задържите тази дама, пригответе се за това, което можете да очаквате, когато общувате с нея.

Тя не играе „вабанк“

Силната жена има своя собствена история, свое собствено минало.

Ето защо, преди да се впуснете в афера с нея, внимателно претеглете какво сте готови да пожертвате и какво да ѝ дадете.

За тази жена е важно да види сериозността на вашите намерения. Ако тя ви вярва, ще бъде абсолютно и безпрекословно. И тогава ви очакват приятни открития, защото силната жена знае как щедро да дарява любов и обич.

Тя не се срамува от емоциите си и ги смята за естествено проявление на природата си. И очаква същата абсолютна откритост от партньора си.

Тя не приема извинения, така че не се опитвайте да я съжалявате или да я мамите

Животът е научил силната жена да не прави компромис с чувствата си, да не си затваря очите за лъжите и неискреността на партньора си. И вече няма да позволи на никого да я нарани.

Празните мъжки обещания, трикове и подценяване няма да проработят при нея. Така че не се опитвайте въртите тази жена на пръста си, да я оплетете в мрежата на вашите лъжи. Тя няма да повярва. Или ще се престори, че вярва, но след това определено ще я загубите.

Тази жена държи на пълното доверие в една връзка.

Тя е независима, така че не ѝ казвайте какво да прави

Ядрото на силната жена е нейната независимост и свобода. И не се опитвайте да посягате на тези светини. Няма да завладеете нито сантиметър от нейната територия.

Не казвайте на тази жена какво трябва да прави и как да го прави. Не я сочете и не я командвайте. Силната жена играе по собствените си правила и няма да ги промени заради вас.

Една силна жена пак ще прави нещата по свой начин и е свикнала другите да уважават нейната позиция. По същия начин тя ще уважава вашите граници.

Тя може да изглежда твърда, но в близки отношения ще разкрие истинското си лице

Силната жена е такава, защото е калила характера си в житейските възходи и падения. Тя е умна и уверена. Не страда от прекомерна сантименталност и не обича да съжалявана.

Затова изглежда в някои отношения дори безчувствена. Но има и обратна, скрита страна на природата ѝ, която тя показва на малцина. Ако опитате, ще видите, че зад принудителната строгост и твърдост се крие чувствителна душа и добро сърце. Тази жена обаче не харесва, когато другите се възползват от нейната доброта.

Тя няма да се огъне, за да пасне на „идеала“

Силната жена е толкова самодостатъчна, че няма да промени себе си или начина си на живот, за да се вмести в нормите или правилата на някой друг. Тя има свои собствени идеали, принципи, които следва. Затова дори не се надявайте, че тази жена може да се огъне дори най-малко, за да отговори на вашия „идеал“. Тя няма да направи това. Има много мъже. И всеки от тях има свой идеал. А тя е единствена.

От друга страна, силната жена разбира, че никой не е съвършен. И приема вашите слабости.

Тя открито казва какво мисли и очаква същото в замяна

Приоритетът на силната жена е честността и откритостта във всяка връзка. Самата тя следва този принцип: директно, без намеци, заявява всичко, което мисли. Това може да не се хареса на всекиго. А някои просто са шокирани. Но, от друга страна, вие сами можете спокойно да се отворите на такава жена. Тя ще оцени вашата прямота.

Тя ще ви обича такъв какъвто сте

Силната жена не търси идеалния мъж. Тя разбира, че такива неща не съществуват в природата. Ето защо, ако наблизо има достоен, силен, честен мъж, тя ще си затвори очите за неговите незначителни и дори забавни слабости. В крайна сметка всеки има недостатъци.

И ако един мъж умее да изгражда хармонични отношения, основани на равноправно партньорство, взаимно уважение и подкрепа, то той с право заслужава силна жена до себе си.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.

Свързани новини