Отидете към основна версия

1 150 7

Преслава и дъщеря й на косъм от инцидент (СНИМКА)

  • преслава-
  • дъщеря-
  • ролери-
  • инцидент

Попфолк звездата се качи на ролери за първи път и се оказа в драматична ситуация

Снимка: Instagram

Преслава използва последните слънчеви дни на есента, за да прекара време със своята дъщеря Паола, която наскоро навърши 6 години. Певицата сподели очарователна снимка от семейната разходка в парка, заснета вероятно от партньора ѝ Павел.

На снимката се вижда щастливата Паола, екипирана за каране на ролери, като и Преслава също се е включила в забавлението със същата екипировка. Въпреки че моментът изглежда безгрижен, певицата с усмивка сподели как едва e избегнала падане, опитвайки се да се справи с ролерите също толкова добре, колкото и дъщеря ѝ.

"Днес решихме да отидем в парка с малката да покараме ролери. Гледах я как се справя страхотно и си казах, че е време и аз да пробвам. Колко лесно изглеждаше отстрани! Викам си: леле, като детска игра е, и аз ще мога. Там ми беше грешката. След като баща ѝ ме пусна, нещата излязоха извън контрол. Засилих се директно към детето, но за щастие тя успя да ме спре! Иначе щях да се претрепя и да я помета с мен! Добре, че поне едната от нас знае какво прави!", разказа Преслава.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини