Отидете към основна версия

573 6

Най-добрите български маникюристи се пренасят от Пловдив във Венеция

  • маникюр-
  • конкурс-
  • пловдив-
  • венеция

Част от шоуто за събитието ще бъде зрелищно ревю вдъхновено от Венеция

Снимкa: Shutterstock

Едни от най-добрите маникюристи в страната ще се съберат на 28 септември 2024 г. в град Пловдив. Поводът е Церемонията по връчване на Годишни награди EMILY, която се провежда за пета поредна година. Събитието, което се е утвърдило като водещо в сферата на маникюра и педикюра, предоставя възможност на професионалистите в бранша да покажат своите умения и да бъдат оценени от водещи експерти. Част от шоуто за събитието ще бъде зрелищно ревю вдъхновено от Венеция. Моделите ще се разходят на сцената с тематични костюми с елементи на домино, гарвани, гълъби и други. Акцент, разбира се, ще бъде маникюрът, изработен майсторски с внушителни дължини.

Наградите EMILY се връчват в няколко категории, сред които маникюр, дизайн и ноктопластика , педикюр, терапевтичен педикюр, арт кадър и салон. Специално жури, част от, което са: Илона Вас, преподавател по маникюр и международен съдия, Вероника Райкова - преподавател по маникюр, педикюр и ноктопластика и Иван Мандевски - професионален фотограф, ще избере победителите. В някои категории ще бъде връчена и наградата на публиката, която се определя чрез онлайн гласуване.

Тази година конкуренцията ще бъде изключително оспорвана, като се очаква участници от цялата страна да представят своите най-добри творения, комбинирайки както класически техники, така и съвременни иновации в сферата на маникюра и педикюра. Наградите EMILY не само отличават най-добрите професионалисти, но също така вдъхновяват новото поколение маникюристи да продължават да развиват своите умения и да се стремят към високи стандарти в индустрията.

Организаторите на събитието – лидерите в областта на маникюра StarNails, са първите, които въвеждат термина ноктопластика в България още през далечната 1995 г.

Наградите EMILY са създадени през 2019 г. от управляващия директор на StarNails г-жа Емилия Динкова, която през 2006 г. организира първия национален конкурс за маникюристи в България. Събитието предоставя платформа за изява на професионалистите в индустрията и създава поле за обмяна на опит, вдъхновение и креативност.

Церемонията ще се проведе в хотел SPS, Пловдив, като се очаква да привлече както водещи професионалисти, така и ентусиасти от целия сектор.

Събитието не само ще отличи професионалистите с награди, но и ще предложи вдъхновяваща програма, която включва демонстрации на най-новите тенденции в областта, както и възможност за професионална обмяна на опит между участниците. На сцената ще излязат модели, които да представят на гостите нестандартни визии за маникюр. Всяка година ревюто е посветено на различна тема. Миналогодишната темата е била “Приказки”. Тази година гостите ще се впуснат в магията на карнавала във Венеция.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.

Свързани новини