Отидете към основна версия

696 7

Слушаемостта на музиката на Шон „Диди“ Комбс скочи след ареста му

  • шон диди комбс-
  • музика-
  • стрийминг-
  • арест

Пъф Деди беше арестуван на 17 септември, след като беше обвинен в сексуален трафик, заговор за рекет и транспортиране с цел участие в проституция

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Музикалният каталог на Шон „Диди“ Комбс отбеляза скок в стрийминга онлайн, след като той беше арестуван и обвинен във федерален сексуален трафик и рекет, пише dariknews.bg.

Индустриалната компания за данни и анализи Luminate каза, че музиката на музикалния магнат – под многобройните му псевдоними, включително Diddy, Puff Daddy и P. Diddy – е отбелязала средно 18,3% увеличение на слушането по заявка през седмицата на ареста му в сравнение с предходната седмица.

Ръстът в популярността на музиката на Пъф Деди не е нов феномен в музиката. Преди години след излизането на документалния филм за R. Kelly, в който R&B певеца бе обвинен в сексуално неправомерно поведение, включващо оргии с жени и непълнолетни момичета, броят на слушанията му се удвои.

Шон Комбс беше арестуван на 17 септември и задържан без опция за освобождаване под гаранция, след като беше обвинен в сексуален трафик, заговор за рекет и транспортиране с цел участие в проституция.

Обвинителният акт, който описва обвиненията от 2008 г., го обвинява в малтретиране, заплашване и принуждаване на жени в продължение на години "за да изпълни сексуалните си желания, да защити репутацията си и да прикрие поведението си".


Комбс не се призна за виновен по обвиненията пред федералния съд в Ню Йорк. Музикалният магнат ще остане във федерален арест в център за задържане в Бруклин до процеса срещу него по обвинения в сексуален трафик.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини