Отидете към основна версия

688 3

Шон „Диди“ Комбс е изправен пред 120 допълнителни съдебни дела за сексуално насилие

  • шон диди комбс-
  • пи диди-
  • затвор-
  • дело-
  • съд-
  • престъпление-
  • сексуални посегателства-
  • сексуално насилие

Делата ще бъдат заведени в различни щати през следващите седмици

Снимка: БГНЕС/ EPA

Шон „Диди“ Комбс е изправен пред 120 допълнителни дела за сексуално насилие, които ще бъдат заведени в Ню Йорк, Лос Анджелис и Маями през следващите седмици.

По-рано днес в Хюстън се проведе пресконференция, на която група адвокати разкриха огромното количество искове, които чакат завеждане.

“Най-голямата тайна в развлекателната индустрия, която всъщност изобщо не беше тайна, най-накрая беше разкрита на света,” каза адвокат Тони Бъзби, според Washington Post. “Стената на мълчанието вече е разрушена.”

Фирмата заяви, че жертвите са еднакъв брой мъже и жени и че те са на възраст от девет до 38 години по време на инцидентите. Според CNN двадесет и пет жертви са били непълнолетни по време на предполагаемите действия, а няколко жертви са разговаряли с ФБР.

През март домовете на Комбс в Маями и Лос Анджелис бяха претърсени от вътрешната сигурност. Миналия месец той беше арестуван в Ню Йорк след обвинителен акт от голямо жури и беше обвинен по три точки: заговор за рекет; сексуален трафик чрез сила, измама или принуда; и транспорт за извършване на проституция. Той беше задържан без гаранция и му беше отказано обжалване, след като съдията го счете за заплаха за обществото и отчете, че има риск от бягство.

В обвинителния акт, който е в съответствие с много от обвиненията, повдигнати срещу него в съдебните дела, пред които той е изправен наскоро, се твърди, че той е проявявал „постоянен и широко разпространен модел на малтретиране на жени и други лица“. Твърди се, че той и сътрудниците му са заплашвали и принуждавали жертвите да участват в продължили дни сексуални събития и са наемали секс работници, които са били транспортирани през държавните граници или в международен план.

Набезите в домовете му през март разкриха “консумативи за оргии”, включително лекарства и повече от 1000 бутилки бебешко олио и други лубриканти. Комбс беше обвинен, че е заснел деянията като “обезпечение” срещу жертвите и използвани за запазване на мълчанието им.

Шон Диди Комбс е в ареста от близо две седмици. Точно вчера той подаде жалба срещу решението за отказ за освобождаване под гаранция, което ще отнеме около три седмици за обсъждане.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини