Отидете към основна версия

1 657 35

Арън Тейлър-Джонсън е най-красивият мъж в света според науката (ВИДЕО)

  • арън тейлър джонсън-
  • най-красивият мъж-
  • златно сечение-
  • класация

34-годишният актьор зае първото място - пропорциите на лицето му са 93% перфектни.

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Лицето на Арън Тейлър-Джонсън е избрано за най-красивото в света. Лондонският хирург Джулиан Де Силва определи топ идеалните мъжки лица, използвайки правилото за златното сечение. 34-годишният актьор зае първото място - пропорциите на лицето му са 93% перфектни.

„Арън беше категоричният победител, когато всички черти на лицето бяха измерени по отношение на физическото съвършенство“, коментира докторът.

На второ място в класацията е звездата от сериала "Емили в Париж", 32-годишният Люсиен Лависконт, който отговаря на стандартите за красота с 92,41%. На трето място в класацията е 28-годишният Пол Мескал от новия "Гладиатор" (92,38%), а четвърто място зае Робърт Патинсън с 92,15%. 38-годишната звезда от "Здрач" беше обявена за най-красивия за 2020 г. На пето място е актьорът, познат от сериала "Бавни коне", както и съпругът на Сирша Ронан - Джак Лоудън. В челната десетка влизат още Джордж Клуни, Никълъс Холт, Чарлз Мелтън и Идрис Елба.

Благодарение на метода на златното съотношение известният британски пластичен хирург и собственик на собствената си клиника Джулиан Де Силва ежегодно съставя класация на идеални лица сред известни мъже и жени. Преди пет години той обяви Бела Хадид за най-красивата жена, припомня БГНЕС.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.

Свързани новини