Отидете към основна версия

954 5

64-годишната Кристин Скот Томас се омъжи тайно

  • кристин скот томас-
  • тайна сватба-
  • британска актриса

Британската актриса е сключила брак с главния редактор на Bloomberg Джон Микълтуейт

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Британската актриса Кристин Скот Томас се омъжи. 64-годишната звезда "тайно е сключила брак с главния редактор на Bloomberg Джон Микълтуейт през септември", съобщават медиите на Острова.

На интимна церемония с най-близките си, известната звезда и видният журналист си казаха "Да" след петгодишна връзка.

Близък до младоженците каза пред The Independent: "Те са перфектни партньори. И двамата са умни, иронични и любопитни, както и отдадени един на друг. Всички се радват, че се ожениха след прекрасен петгодишен романс."

Кристин, която се опитва да пази любовния си живот извън медийното пространство и отказва да отговаря на въпроси за него по време на интервюта. Попитана от Financial Times за романса им, Кристин каза: "Няма да говоря за него. Говоря за себе си."

Бившият редактор на Economist Джон сега е главен редактор на агенцията за финансови новини Bloomberg.

Кристин Скот Томас е част от филмовата индустрия вече 40 години. След като постигна успех с The Horse Whisperer и Random Hearts, тя си взе почивка от големия екран, за да отгледа трите си по-големи деца - Хана, Джоузеф и Джордж.

Те са плод на любовта ѝ с бившия ѝ съпруг Франсоа Оливенес, с когото се разведе през 2005 г., след 17 години брак.

През 2013 г. Кристин се пошегува по отношение на личните си отношения, че вероятно ще остане необвързана цял живот, припомня dir.bg.

Актрисата каза пред Sunday Telegraph: "Невероятно трудно е да поддържаш връзка, когато имаш начин на живот като моя. Никога не съм на едно място повече от няколко седмици."

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.

Свързани новини