Отидете към основна версия

5 424 28

Орязаха заплатата на Натали Трифонова

  • натали трифонова-
  • заплата-
  • btv

bTV значително намали възнагражданието на синоптичката

Снимка: bTV

Натали Трифонова продължава да демонстрира стилен и луксозен начин на живот, но според информация от в. „Уикенд“ заплатата ѝ в bTV е значително намалена. По времето на Антон Хекимян тя получавала около 7000 лева месечно, плюс допълнителни бонуси. В момента, като синоптик, Трифонова получава 3000 лева, а за воденето на предаването „Култ“ – още 1500 лева.

За водеща, която се отличава с безупречен външен вид, облича се в скъпи марки и често пътува в чужбина, тези суми изглеждат скромни, като се има предвид, че средната заплата в София е около 3219 лева.

През лятото се появиха слухове, че Нова телевизия ѝ е предложила три пъти по-висока заплата – около 12 000 лева месечно, но Натали е отказала. Тогава се обсъждало и предложението тя да заеме мястото на Деси Стоянова като водеща на предаването „Преди обед“, което би ѝ дало възможност за участие в повече рекламни проекти.

В същия период Трифонова е имала множество оферти за реклама в социалните мрежи, особено след като участва в „Денсинг старс“ и стигна до финала. В крайна сметка обаче, ръководството на bTV решило да я задържи като синоптик, което е част от новините, и така ограниченията за участия в реклами останали в сила.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.

Свързани новини