Отидете към основна версия

2 200 24

Нана Гладуиш се похвали с нова луксозна кола (ВИДЕО)

  • нана гладуиш-
  • нова кола-
  • porsche macan-
  • лукс

Някои от последователите ѝ я упрекнаха, че парадира с луксозния си начин на живот

Снимка: Instagram

Обичаната водеща на "Съдебен спор" Нана Гладуиш изобщо не крие лукса, в който живее, но новата ѝ придобивка подразни някои от последователите ѝ, които я упрекнаха, че парадира.

Нана сподели радостта си от новия ѝ автомобил, който не е какъв и да е, а последен модел Porsche Macan в уникален зелен цвят. Телевизионерката публикува видео, на което се вижда как "разопакова" луксозната играчка, като възхити не само себе си, но и много от последователите си в социалната мрежа. Гладуиш получи предимно честитки за новата придобивка от феновете. "Супер, със здраве да си го караш, Нана! Липсваш, връщай се в Съдебен спор", приканваха я някои, но имаше и доста злъчни коментари по повод парадирането на лукс, пише Hotnews.bg.

"Нана, неотдавна ревеше, че мъжа ти е много болен и е преживял сърдечна операция. Сега се смееш и се хвалиш с подарък. Та-тъжна ли си или не? Липсва ти медийна изява ли? Смешно!", скастриха я набързо, но самата водеща не остана длъжна на критиката. "Мъжът ми беше опериран преди малко повече от 2 месеца. Споделих това, защото вярвам, че човек е отговорен за своето здраве и трябва да прави най-доброто на което е способен. В случая да се преглежда. А от там каквото последва. И ми е ужасно приятно да видя, че искрено се интересуваш дали съм тъжна или щастлива", отсече Гладуиш към нападката.


Дотук обаче темата не се приключи, защото се включиха и други "загрижени" и възмутени. "А защо трябва да спекулирате със здравето и болестите си и да ги правите обществено достояние, не ми изглежда много нормално! Тишината в такива тъжни за човека моменти е много по-здравословна, отколкото постоянното оповестяване по медиите", написаха към Нана други последователи. Защитниците ѝ обаче бързо реагираха и поставиха на място завистниците. "След грозната болест, която преодолява два пъти има право да се радва!Засрамете се!", кратко и ясно затвориха устите на недоволстващите.

За сметка на това, преобладаваха положителните отзиви към радостта от Porsche-то на тв водещата. "Любима Нана, заслужен подарък. Пожелаваме ти лек и без авариен път, незабравими спомени с придобивката и любимите хора. Ти заслужаваш щастие и здраве", писаха още феновете ѝ.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини