Отидете към основна версия

894 8

„Емили в Париж“ скара френския президент Еманюел Макрон и кмета на Рим Роберто Гуалтиери

  • емили в париж-
  • еманюел макрон-
  • кмет-
  • рим-
  • франция-
  • италия-
  • роберто гуалтиери

Макрон заяви, че силно се надява Емили да не напусне Франция заради Италия

Снимка: Shutterstock

Политиците често спорят за различни идеологии и вярвания, конкуренция за власт и сложни въпроси, и сега можем официално да добавим Емили Купър към списъка с разногласия. Френският президент Еманюел Макрон и кметът на Рим Роберто Гуалтиери влязоха в директен сблъсък, за да гарантират, че Емили (героинята на Лили Колинс в сериала „Емили в Париж“) няма да напусне Франция и да замине за Италия.

Във весело интервю за Variety, Макрон каза, че ще направи всичко необходимо, за да гарантира, че Емили ще промени решението си от четвърти сезон на сериала, когато заяви, че ще се отправи към Рим. "Ще се борим здраво. И ние ще я помолим да остане в Париж! Емили в Париж в Рим няма смисъл," каза Макрон за следващия пети сезон на сериала.

Въпреки че не е известно какъв е планът на Макрон, се надяваме той да има епизодична роля и да хване Емили на летището. Все пак, създателят на шоуто, Дарън Стар, изглежда има доста ясна визия, тъй като той каза на специалното събитие Tudum на Netflix, че сезон 5 ще отведе Емили в Рим. "Емили ще има присъствие в Рим. Това не означава, че тя няма да бъде в Париж, но ще има присъствие в Рим," каза Стар в изявление.

Оказва се, че Макрон държи Емили да остане в Париж не по друга причина, а от името на съпругата си. Макрон каза пред Variety, че му харесва идеята съпругата му Брижит Макрон да има епизодична роля в шоуто, защото „това е добре за имиджа на Франция“.

"Емили в Париж" е супер положителна по отношение на привлекателността за страната. Аз смятам, че това е много добра инициатива," обясни той.

От своя страна кметът на Рим Роберто Гуалтиери използва социалните медии, за да контрира желанията на Макрон. "Спокойно, Еманюел Макрон. "Емили в Рим" звучи перфектно. Няма ли президентът Макрон по-неотложни въпроси, за които да се тревожи?, написа градоначалникът в X.

"Бих искал да вярвам, поне бих искал да се надявам, че Макрон се шегува, защото трябва да знае, че продуцентска компания като Netflix не приема заповеди от държавни глави или вземат решения въз основа на политически натиск", каза Гуалтиери пред The Hollywood Reporter Roma, добавяйки, че има „няколко други държавни въпроса в Европа за Макрон, които са по-важни от Емили“.

„Виждаме преместването на Емили в Рим като потвърждение, че градът ни става все по-важен и сме доста спокойни по отношение на решенията на Netflix относно продукцията", продължи изявлението му. "Те знаят какво правят. Честно казано, смятаме, че г-н Макрон просто трябва да се отпусне."

Стар каза на People, че решението му да започне снимки в Рим е „за да разшири вселената“.

„Рим за мен е като другия голям романтичен град в Европа и е малко ин и ян за Париж," каза Стар. "И също така историята ни отведе тук. Знаете ли, Италия е точно като Франция — известна с модата, дизайна, стила, по различен начин."

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини