Отидете към основна версия

2 280 10

Как изглежда днес емблемата на "От местопрестъплението" Хорейшио Кейн? (СНИМКИ)

  • дейвид карузо-
  • хорейшио кейн-
  • хорейшио-
  • актьор-
  • от местопрестъплението

Актьорът Дейдвид Карузо вече почти не прилича на героя си от 2002 г., който будеше страхопочитание сред всеки закоравял престъпник на екрана

Снимка: Shutterstock

Премиерата на телевизионния сериал "От местопрестъплението: Маями“ се състои през далечната 2002 г. Оттогава са заснети общо 10 сезона, като някои се излъчват и до днес у нас.

Главният герой в поредицата е Хорейшио Кейн - бивш детектив от отдел убийства, настоящ ръководител на екипа следователи, които разследват престъпления в изпълнения с изненади град Маями. В ролята на рижото ченге влиза актьорът Дейвид Карузо, който не може да остане незабелязан.

Кариерата му е белязана от ролите на различни детективи, но нито една няма толкова голямо въздействие, колкото тази на Хорейшио Кейн. Актьорът се оттегли от публичното пространство още през 2017 г., но негова снимка от 2023 г. се появи в социалните мрежи.

"Какво му стана“, "Никога нямаше да го позная“, "Сякаш не е той“, "Мъчно ми е, когато го гледам така“, гласят само част от коментарите към папарашката снимка, пише plovdiv24.bg.

Освен в сериала, който го направи известен, Дейвид участва в "Крал на Ню Йорк", "Рамбо", "Офицер и джентълмен", "Доказано жив“ и други телевизионни и филмови продукции. През последните години не се знае нищо за него и любовния му статус, въпреки че той се радваше на бурен любовен живот в пика на кариерата си като телевизионна звезда.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини