Отидете към основна версия

60 0

Пътешествие в света на светлините: Лумина парк отвори врати с нова тема

  • лумина парк-
  • lumina park-
  • ботаническа градина-
  • софия

Лумина парк отново отвори врати, като този път ви кани на околосветско пътешествие, изпълнено със светлина и музика

Лумина парк се завръща в Ботаническата градина на София и тази есен, готов да зарадва посетителите със своите вълшебни светлинни инсталации и нова тема. Паркът е вече отворен и обещава незабравимо околосветско пътешествие, което ще забавлява малки и големи.

Под звездното небе и сред зеленината на Ботаническата градина, Лумина парк пренася гостите в света на светлините и музиката, където всяка инсталация разказва своята история. Тази година посетителите имат възможността да разгледат 7 тематични зони, включващи над 200 светлинни конструкции и 4 арт инсталации, създадени от талантливи творци. Освен това, паркът предлага и интерактивен онлайн куиз на тема "Околосветско пътешествие", който дава възможност на всеки да се забавлява, докато тества знанията си.

Гостите ще се насладят на уникални преживявания, като започнат своето светлинно пътешествие от Европа, преминат през пъстрите пейзажи на Африка, танцуват под мексиканските светлини, посетят далечен Китай и още много. Следват приключения в Арктика, които ще разкрият красотата на северното сияние, и пътуване с балон до Индия, където ще се насладят на екзотичната култура и палитра от цветове. Вълните пък ги повеждат към морски приключения, където светлините на подводния свят оживяват.

Лумина парк се намира в Ботаническата градина на София (БАН) на Околовръстен път № 22, с работно време от вторник до неделя от 17:30 ч. Тази година паркът разполага с над 200 безплатни паркоместа, за безпроблемно придвижване.

Лумина парк е идеално място за забавление и пътуване без граници, събирайки семейства, приятели и всички, които обичат магията и красотата. Повече информация за билети, работно време и още, можете да откриете на сайта: https://luminapark.bg/.


Свързани новини