Отидете към основна версия

1 640 7

За първи път замесиха и други знаменитости в обвиненията срещу Шон "Диди" Комбс

  • шон диди комбс-
  • обвинения-
  • изнасилване-
  • знаменитости

Заведени са седем нови граждански дела

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Седем нови граждански дела са заведени срещу Шон "Диди" Комбс, включително две от обвинители, които казват, че са били непълнолетни по времето, когато твърдят, че са били дрогирани и нападнати от музикалния продуцент, съобщи Си Ен Ен, предава БТА.

За първи път в продължаващата цяла година вълна от съдебни дела срещу Комбс са посочени други знаменитости, които са обвинени в участие в предполагаемо изнасилване, въпреки че не са идентифицирани по име.

Искове са подали три жени и четирима мъже. Всички с едно изключение казват, че са дрогирани от Комбс.

Делата са заведени в Ню Йорк, а инцидентите са станали в мегаполиса, Лос Анджелис и Лас Вегас на партита, организирани от музиканта.

Миналата седмица адвокат от Хюстън заведе дело срещу Комбс, като обясни, че представлява над 120 негови предполагаеми жертви.

Комбс е едно от най-известните имена в хип-хопа, продуцент и изпълнител. Спечелил е три награди "Грами". Работил е с музиканти като Мери Джей Блайдж, Ъшър, Лил Ким. Той основава "Бед бой рекърдс" през 1993 г., модна марка - "Шон Джон", марка водка, телевизионен канал, като продава дяла си в него през юни тази година.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини