Отидете към основна версия

1 351 34

Хиперсексуална невярна съпруга не помни с колко мъже е спала

  • невярна-
  • съпруга-
  • хиперсексуална-
  • секс-
  • изневерява

Сондърс твърди, че може да прави секс навсякъде с всеки мъж, който харесва

Снимкa: Shutterstock

Невярната съпруга Джуди Сондърс открито призна, че дълги години е изневерявала на съпруга си заради хиперсексуалността си, пише The Sun.

Жената споделя, че е обсебена от секса, поради което е изневерявала на съпруга си от 21 години. През това време Сондърс имала толкова много любовници, че изгубила броя им - между 50 до 100. Тя обаче смята, че съпругът ѝ не знае за нейните изневери или предпочита да се прави, че не ги забелязва

Сондърс твърди, че може да прави секс навсякъде с всеки мъж, който харесва - може да е барман в хотел или колега, или съпруг на приятелка. Веднъж заради зависимостта си тя дори извършила отчаян акт - взела любовника си на командировка. Жената на любовника разбрала за това и казала на съпруга на Сондърс, но след завръщането си у дома тя отрекла всичко и съпругът ѝ повярвал.

„Не се къпя преди лягане, за да усещам аромата на мъжа, с когото съм спала реди малко, който все още е върху кожата ми. Обичам това напомняне. С някои имах краткотрайни връзки, с други за една нощ. Знам, че ви звучи шокиращо“, признава Сондърс. Тя отбеляза, че намирането на любовник е лесно, особено за безсрамни жени като нея, които трябва само да прошепнат няколко фрази в ухото на мъжа и да дадат телефонния си номер.

„Причините за моите изневери са комплексни. Израснах като неуверена тийнейджърка, но започнах да привличам вниманието на мъжете и това винаги ме възбуждаше. Съпругът ми и аз имаме две дъщери тийнейджърки и бракът ни е добър в много отношения. Но той е скучен в леглото. Спим в отделни спални заради хъркането му, но понякога правим секс. Няма да търся професионална помощ, нямам нужда от терапия, защото не искам да се променя", завършва Сондърс.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.

Свързани новини