Отидете към основна версия

578 20

Бионсе ще пее за Камала Харис на предизборен митинг в родния ѝ Хюстън, Тексас

  • бионсе-
  • камала харис-
  • избори-
  • предизборна кампания-
  • митинг-
  • сащ

До този момент Бионсе не беше изразявала политическите си предпочитания за настоящата предизборна кампания

Снимка: БГНЕС/ EPA

Арнендби звездата Бионсе ще се появи заедно с кандидат-президента Камала Харис на митинг в Хюстън в петък, информират светските издания зад Океана. На митинга вече трябваше да присъства друга музикална икона от Тексас - Уили Нелсън.

Тина Ноулс, майката на Бионсе, която тази година особено активно подкрепяше Харис, също ще участва в концерта в Хюстън.

Бионсе до момента не е изразила официално подкрепата си за Харис-Уолц, но позицията ѝ не буди почти никакви съмнения - от подкрепата на кампанията о страна на майка ѝ до даването на изрично разрешение кампанията да използва “Freedom” като своя официална песен. Вицепрезидентът излиза на парчето от албума “Lemonade” от 2016 г. при почти всяка своя изява, откакто стана наследник на Джо Байдън като кандидат на демократите за следващ президент.

Стъпката за привличане на една от най-големите музикални суперзвезди в света идва, след като по-рано тази седмица кандидатурата на Харис бе подкрепена от Брус Спрингстийн и Еминем, които се появиха на митинги, както и от поп звездите Тейлър Суифт и Били Айлиш по-рано през годината.

Бионсе рядко се впуска открито в политиката, но е запомнена с това, че пя на митинг за Хилъри Клинтън в Охайо през 2016 г.

Смята се, че Тексас не е в борбата за президентски щат, но се смята, че други състезания там са потенциално в играта, включително сенатската надпревара между републиканеца Тед Круз и демократа Колин Олред. А фактът, че самата Бионсе е от Хюстън, Тексас, допълнително накланя везните в полза на претендента, когото тя подкрепя.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 20 гласа.

Свързани новини