Отидете към основна версия

1 330 2

Рецепта на деня: Сладка баница със стар козунак

  • стар козунак-
  • баница-
  • какво да сготвя

Перфектна идея какво да правите със сухия козунак след Великден

Снимка: Shutterstock

Необходими продукти:

прясно мляко – 600 мл; яйца – 4 броя; ванилия; козунак; кафява захар – 2 с.л.

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата и ги смесете заедно със захарта, ванилията и прясното мляко. Пригответе си тава за печене и начупете в нея натрошения на малки парчета сух козунак. Полейте с разбитите яйца.

Печете сладката баница в предварително загрята на 190 градуса фурна до готовност. Охладете, нарежете на резени и сервирайте. Може да поръсите с пудра захар, пише flagman.bg

Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.

Свързани новини