Отидете към основна версия

1 433 0

Як купон за July morning на Витоша

  • july morning-
  • витоша-
  • july

Един алтернативен начин да посрещнете утрото на 1 юли далеч от морския бряг

За втора поредна година през нощта на 30-ти юни срещу 1-ви юли всички любители на рок музиката, природата и красивите изгреви ще могат да посрещнат July Morning на Витоша.

Събитието ще се проведе пред хижа Алеко. Все още не е ясно кои групи ще свирят тази година на купона. Цяла нощ ще има DJ, който да поддържа настроението, а сутринта ще прозвучи и така популярното парче на Юрая Хийп “July morning” .

Хижа „Алеко” ще бъде отворена и посетителите ще могат да си наемат стая за почивка.

Ако времето позволява, любителите на екстремните приключения ще могат да изкачат Черни връх с планински водач по определен маршрути.

Най-вероятно и тази година от общината ще пуснат извънредна автобусна линия до Алеко и обратно, а кабинковият лифт ще работи.

През нощта срещу 1-ви юли миналата година  на Алеко се  качиха ентусиасти от три поколения, за да видят изгрева на слънцето на гребена на планината и да прегърнат светлината в първото утро на настъпващия месец. Цяла нощ Д2, Тома и Денис Ризов забиваха и поддържаха доброто настроение.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Втори July morning ще има на Витоша

    Предстои втори July Morning 2014 на Витоша, научи Факти.бг от организаторите. Миналата година това беше първото по рода си събитие, което се провед ...
    05.06.2014
    1 511
    0